آ
-
آرد بدون گلوتن
بررسی کاربرد آرد ارزن و صمغ شاهی بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری دونات حاوی اسانس سیاهدانه [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 25-41]
-
آنالیز کروماتوگرافی گازی
شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره میوه خیار تلخ (Momordica charantia) و اثرات ضد میکروبی آن روی برخی باکتریها و قارچهای بیماریزای گیاهی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 27-38]
-
آویشن آذربایجانی
ترکیبات اسانس کموتیپ جدید گونه Thymus migricus Klokov&Desj-shost از استان آذربایجان شرقی [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 5-10]
ا
-
اثر بازدارنده
شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره میوه خیار تلخ (Momordica charantia) و اثرات ضد میکروبی آن روی برخی باکتریها و قارچهای بیماریزای گیاهی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 27-38]
-
اثر ضدمیکروبی
تعیین فنل و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ بلوط بر باکتریهای سالمونلا تیفی، اشرشیا کلی، استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس و لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 50-62]
-
اسانس زیست فعال
شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس ریحان بنفش و اثر آن بر مهار رشد قارچهای عامل فساد و کپکزدگی پس از برداشت میوه سیب [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 11-23]
-
انگور
تعیین فعالیت آنتیاکسیدانی و اثر ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی متکا بر برخی از سویههای قارچی عامل پوسیدگی میوه توتفرنگی و انگور در شرایط آزمایشگاهی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 5-15]
ب
-
بوتریتیس سینه را
شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس ریحان بنفش و اثر آن بر مهار رشد قارچهای عامل فساد و کپکزدگی پس از برداشت میوه سیب [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 11-23]
ت
-
ترپن
بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس گونه عطر پاییزی Ditrichia graveolens (L.) Greuter (Asteraceae) در استان خوزستان (ملاثانی) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 39-48]
-
ترپن ها
ارزیابی اسانس و اجزای تشکیل دهنده اسانس مشگک (Ducrosia anethifolia) منطقه خور (لارستان، استان فارس) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 17-25]
-
ترکیبات فنولی
بررسی اثرات دگرآسیبی خرده چوب درختان انار، نارنج و برگ خرما بر جوانه زنی بذر کاهو [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 63-75]
-
ترکیبات معطر
بررسی ترکیب شیمیایی محتوای اسانس برگ در یاس بنفش گرمسیری (Cornutia pyramidata L.) [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 43-50]
-
تقطیر با آب
ترکیبات اسانس کموتیپ جدید گونه Thymus migricus Klokov&Desj-shost از استان آذربایجان شرقی [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 5-10]
-
توتفرنگی
تعیین فعالیت آنتیاکسیدانی و اثر ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی متکا بر برخی از سویههای قارچی عامل پوسیدگی میوه توتفرنگی و انگور در شرایط آزمایشگاهی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 5-15]
ج
-
جذب روغن
بررسی کاربرد آرد ارزن و صمغ شاهی بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری دونات حاوی اسانس سیاهدانه [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 25-41]
-
جوانهزنی بذر
بررسی اثرات دگرآسیبی خرده چوب درختان انار، نارنج و برگ خرما بر جوانه زنی بذر کاهو [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 63-75]
چ
-
چتریان
ارزیابی اسانس و اجزای تشکیل دهنده اسانس مشگک (Ducrosia anethifolia) منطقه خور (لارستان، استان فارس) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 17-25]
-
چوب
بررسی اثرات دگرآسیبی خرده چوب درختان انار، نارنج و برگ خرما بر جوانه زنی بذر کاهو [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 63-75]
ح
-
حداقل غلظت مهارکنندگی
شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس ریحان بنفش و اثر آن بر مهار رشد قارچهای عامل فساد و کپکزدگی پس از برداشت میوه سیب [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 11-23]
د
-
دونات
بررسی کاربرد آرد ارزن و صمغ شاهی بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری دونات حاوی اسانس سیاهدانه [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 25-41]
ر
-
رادیکال گیرندگی
تعیین فعالیت آنتیاکسیدانی و اثر ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی متکا بر برخی از سویههای قارچی عامل پوسیدگی میوه توتفرنگی و انگور در شرایط آزمایشگاهی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 5-15]
-
رشد
بررسی اثرات دگرآسیبی خرده چوب درختان انار، نارنج و برگ خرما بر جوانه زنی بذر کاهو [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 63-75]
-
روش انتشار در دیسک
شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره میوه خیار تلخ (Momordica charantia) و اثرات ضد میکروبی آن روی برخی باکتریها و قارچهای بیماریزای گیاهی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 27-38]
-
روش رقتسازی
شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره میوه خیار تلخ (Momordica charantia) و اثرات ضد میکروبی آن روی برخی باکتریها و قارچهای بیماریزای گیاهی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 27-38]
-
روغن فرار
ترکیبات اسانس کموتیپ جدید گونه Thymus migricus Klokov&Desj-shost از استان آذربایجان شرقی [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 5-10]
س
-
سیاهدانه
بررسی کاربرد آرد ارزن و صمغ شاهی بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری دونات حاوی اسانس سیاهدانه [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 25-41]
ض
-
ضایعات و مواد آلی
بررسی اثرات دگرآسیبی خرده چوب درختان انار، نارنج و برگ خرما بر جوانه زنی بذر کاهو [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 63-75]
-
ضد قارچ
تعیین فعالیت آنتیاکسیدانی و اثر ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی متکا بر برخی از سویههای قارچی عامل پوسیدگی میوه توتفرنگی و انگور در شرایط آزمایشگاهی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 5-15]
ع
-
عصاره اتانولی و برگ بلوط
تعیین فنل و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ بلوط بر باکتریهای سالمونلا تیفی، اشرشیا کلی، استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس و لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 50-62]
-
عصاره متکا
تعیین فعالیت آنتیاکسیدانی و اثر ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی متکا بر برخی از سویههای قارچی عامل پوسیدگی میوه توتفرنگی و انگور در شرایط آزمایشگاهی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 5-15]
ف
-
فعالیت آنتیاکسیدانی
تعیین فنل و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ بلوط بر باکتریهای سالمونلا تیفی، اشرشیا کلی، استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس و لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 50-62]
-
فعالیت آنتی اکسیدانی
شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس ریحان بنفش و اثر آن بر مهار رشد قارچهای عامل فساد و کپکزدگی پس از برداشت میوه سیب [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 11-23]
گ
-
گیاهان دارویی
ارزیابی اسانس و اجزای تشکیل دهنده اسانس مشگک (Ducrosia anethifolia) منطقه خور (لارستان، استان فارس) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 17-25]
ل
-
لینالول و آذربایجان شرقی
ترکیبات اسانس کموتیپ جدید گونه Thymus migricus Klokov&Desj-shost از استان آذربایجان شرقی [دوره 1، شماره 1، 1401، صفحه 5-10]
م
-
متابولیتهای ثانویه
شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره میوه خیار تلخ (Momordica charantia) و اثرات ضد میکروبی آن روی برخی باکتریها و قارچهای بیماریزای گیاهی [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 27-38]
-
مشگک (Ducrosia anethifolia)
ارزیابی اسانس و اجزای تشکیل دهنده اسانس مشگک (Ducrosia anethifolia) منطقه خور (لارستان، استان فارس) [دوره 1، شماره 2، 1401، صفحه 17-25]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد